Гостьова лекція стейкхолдерів для здобувачів освіти спеціальності 161 Хімічні технології та інженерія

⚗️Постійна співпраця з роботодавцями дозволяє враховувати реальні інтереси стейкхолдерів, покращувати ефективність та конкурентоспроможність освітньої програми Хімічні технології та інженерія, відповідно до потреб ринку праці.

⚗️3 червня 2024 року відбулася гостьова лекція для здобувачів освіти бакалаврського та магістерського рівнів від провідних виробників косметичної продукції в Україні HILLARY cosmetics.

⚗️Під час зустрічі, власник НILLARY cosmetics Вадим Пилипчук розповів про історію розвитку компанії, лінійку інноваційної продукції, особливості діяльності косметичного бізнесу в сучасних умовах.

⚗️Технолог Анастасія Баландіна ознайомила студентів спеціальності 161 Хімічні технології та інженерія з асортиментом косметичної продукції, технологіями виробництва органічної косметики, а також процедурами стандартизації і сертифікації в Україні та за кордоном.

⚗️НR менеджер Ольга Кімпаєва відповіла на поширенні запитання молоді, щодо працевлаштування і переваги роботи в команді HILLARY cosmetics.

⚗️Під час гостьової лекції здобувачі освіти спеціальності 161 Хімічні технології та інженерія дізналися про створення в Україні косметичної продукції за рецептурами найновітніших технологічних компонентах, які тільки доступні у світі.

⚗️Більшість компонентів, що використовуються у виробництві продукції HILLARY cosmetics, мають сертифікати ECOCERT і COSMOS Standard.

⚗️В даний час косметика НILLARY експортується в 11 країн світу, у тому числі Ізраїль і Тайвань. Слід зазначити, що 20% від продажів HILLARY cosmetics передає на допомогу ЗСУ.

⚗️Наприкінці гостьової лекції студенти спеціальності 161 Хімічні технології та інженерія мали можливість протестувати подарункові зразки косметичної продукції від HILLARY cosmetics.

⚗️Одержані знання здобувачі освіти зможуть використати при вивченні навчальних дисциплін: Експертиза та контроль якості харчових і косметичних продуктів, Препарати побутової хімії, Основи проєктування хімічних виробництв, Фізична та колоїдна хімія, Екологічна стандартизація і сертифікація.

Рекомендації роботодавців будуть використані при оновлені освітніх програм підготовки бакалаврів та магістрів за спеціальністю 161 Хімічні технології та інженерія.

⚗️Більше інформації про інноваційні технології створення натуральної косметики і актуальні вакансії на сучасному виробництві косметичної продукції HILLARY cosmetics на сайті https://hillary.ua.